Ябълки - 500 г
Червено вино (ликьор или сок от червено цвекло) - 300 мл
Захар - 50 г
Черен шоколад - 150 г
Канела, карамфил, куркума
Начин на приготвяне:
1.Ябълките се обелват и се поставят във вряща подсладена вода с карамфил, куркума и канела. Те трябва да омекнат.
2.Слагат се в червено вино за 1-2 часа, за да се оцветят.
3.Поднасят се, заляти с разтопен шоколад. Водата от варенето на ябълките може да се добави към различни кремове.
Страхотен аромат се разнася! Чудесна идея!
ОтговорИзтриванеТанче, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!
Бъди здрава и нека името ти носи много щастие, любов и късмет! Весел празник!
Прегръдка!
Много благодаря!
ОтговорИзтриване