Продукти:
Червени чушки - 400 г
Лук - 1 глава
Морков - 1 бр.
Тиквички - 1 бр.
Домати - 2-3 бр.
Яйца - 4 бр.
Сирене - 300 г
Чесън - 2 скилидки
Девисил, магданоз
Сол, черен пипер
Зехтин за готвене
Начин на приготвяне:
1.Чушките се изпичат, обелват се и се нарязват. Морковът се настъргва с ренде. Доматите се обелват и през цедка се отделя излишният сок от тях.
2.Чушките, лукът, морковът, тиквичките и доматите се изпържват. Овкусяват се със сол и черен пипер и се добавят настърган чесън и разбърканите с натрошено сирене яйца. След десетина минути ястието е готово. Поръсва се с нарязани девисил и магданоз.
Това е много популярно и вкусно ястие, подходящо за летните горещини.
ДОБЪР АПЕТИТ!