Продукти:
Маскарпоне - 300 г
Кисело мляко - 300 г
Захар - 200 г
Ягоди - 400 г
Лимончело - 15 мл
Бишкоти - 1 пакет
Желатин - 15 г
Начин на приготвяне:
1.Бишкотите се нареждат в тортена форма.
2.Слагат се цели ягоди и се покриват се с крем от разбити крема сирене, кисело мляко, захар, ликьор и разтворен според опаковката желатин.
3.Чийзкейкът се поставя в хладилник за 2-3 часа. Декорира се с половинки от ягоди, листа от мента и оцветени кокосови стърготини, които се заливат с желиран сок.
4.Отново се поставя на хладно и след като желираният сок стегне, чийзкейкът внимателно се изважда от формата и хартията се отстранява.
ДОБЪР АПЕТИТ!