петък, 18 юли 2014 г.

Баница със сирене и масло





Продукти:

Тънки кори за баница - 1 пакет
Сирене - 300 г
Яйца - 5 бр.
Кисело мляко - 250 г
Газирана вода - 150 мл
Сода за хляб - 5 г
Брашно - 50 г
Масло - 60 г

Начин на приготвяне:

1.Яйцата се разбъркват с натрошеното сирене и останалите продукти (без маслото).
2.Взимат се 2 кори и се намазват с разтопено масло. Слагат се една върху друга и се поръсват с яйчената смес. Навиват се на руло, което се завива в центъра на намаслена тава. Около него се слагат останалите рула.
3.Баницата се поръсва с разтопено масло и се пече 30 минути на 180 градуса. Поднася се с кисело мляко.

ДОБЪР АПЕТИТ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар