Продукти:
Тънки кори за баница - 1 пакет
Сирене - 300 г
Яйца - 5 бр.
Кисело мляко - 250 г
Газирана вода - 150 мл
Сода за хляб - 5 г
Брашно - 50 г
Масло - 60 г
Начин на приготвяне:
1.Яйцата се разбъркват с натрошеното сирене и останалите продукти (без маслото).
2.Взимат се 2 кори и се намазват с разтопено масло. Слагат се една върху друга и се поръсват с яйчената смес. Навиват се на руло, което се завива в центъра на намаслена тава. Около него се слагат останалите рула.
3.Баницата се поръсва с разтопено масло и се пече 30 минути на 180 градуса. Поднася се с кисело мляко.
ДОБЪР АПЕТИТ!
Няма коментари:
Публикуване на коментар