Продукти:
Кайма - 500 г
Картофи - 150 г
Червена чушка - 1 бр.
Морков - 1 бр.
Лук - 1 глава
Домати - 1 бр.
Кашкавал - 100 г
Вегета
Магданоз
Кимион - 1 щипка
Масло - 30 г
Сол, черен пипер
Люта чушка за украса
Начин на приготвяне:
1.Картофите се обелват и се настъргват на едро ренде. Разбъркват се с кайма, вегета, сол и черен пипер. С тази смес се облепват основата и стените на форма с кухненска хартия.
2.Ситно нарязаните зеленчуци се задушават за кратко в масло с малко вода. Овкусяват се със сол, черен пипер и се разбъркват с настърган кашкавал.
3.Изсипват се в средата на формата с каймата. Покриват се с кръгчета от картофи, поръсени с вегета и олио.
Няма коментари:
Публикуване на коментар