понеделник, 17 ноември 2014 г.

Печени гъби с яйца от пъдпъдък





Продукти:

Гъби - 300 г
Яйца от пъдпъдък
Масло - 30 г
Кашкавал - 100 г
Сол, черен пипер

Начин на приготвяне:

1.Гъбите се измиват и пънчетата им се отстраняват. Поръсват се с разтопено масло, сол, черен пипер и настърган кашкавал.




2.Във всяка гъба се слага по едно яйце.




3.Гъбите се пекат на 200 градуса за 10 минути.




Яйцата от пъдпъдък са безценни дарове от природата. Богати са на много витамини, микроелементи и белтъчини. Подпомагат изхвърлянето на вредни вещества от човешкия организъм и лечението на анемия, имунна недостатъчност и др.




ДОБЪР АПЕТИТ!

2 коментара: