Продукти:
Черни дървесни гъби - 200 г
Соеви кълнове - 100 г
Пресен лук, магданоз
Зехтин, балсамов оцет
Сол
Начин на приготвяне:
1.Гъбите се измиват и се накисват в хладка вода до омекване.
2.Разбъркват се със соеви кълнове и нарязани пресен лук и магданоз. Овкусяват се със сол и се поръсват с балсамов оцет и зехтин.
Полезните свойства на черната дървесна гъба са известни от древни времена. Тя има тонизиращо действие и се използва при профилактика на заболявания на кръвоносната система.
Соевите кълнове са източник на енергия. Те са лесноусвоими и нискокалорични. Подпомагат изхвърлянето на токсини от човешкия организъм.
Няма коментари:
Публикуване на коментар