Продукти:
Оризови фусили - 200 г
Крема сирене - 200 г
Прясно мляко - 1 л
Яйца - 5 бр.
Оризово брашно - 30 г
Масло - 50 г
Сол на вкус
Настърган кашкавал за поръсване
Начин на приготвяне:
1.Оризовите фусили се сваряват.
Слагат се в цедка и се заливат със студена вода, за да се спре тяхното готвене.
2.Яйцата се разбъркват с крема сирене, прясно мляко, оризово брашно и малко сол.3.Сварените оризови фусили се поръсват с разтопено масло и се подреждат в подходяща форма. Заливат се с яйчена смес.
4.Млечният пудинг се пече на 180 градуса за 30 минути. В края на готвенето се поръсва с настърган кашкавал.
ДОБЪР АПЕТИТ!
Няма коментари:
Публикуване на коментар