Продукти:
Картофи - 500 г
Сьомга - 300 г
Масло - 30 г
Галета - 30 г
Моркови - 100 г
Жълтъци - 2 бр.
Индийско орехче - 1 щипка
Сок от 1/2 лимон
Чесън - 2 скилидки
Девисил, магданоз, див лук
Сол, черен пипер
Корнфлейкс за поръсване на рулото
Начин на приготвяне:
1.Нарязаната сьомга се сотира в малко нагорещена мазнина и се добавя лимонов сок и настърган чесън.
2.Сварените картофи се пюрират и се разбъркват с настъргани моркови, жълтъци, галета, нарязан магданоз, щипка индийско орехче, разтопено масло, няколко листа девисил, сол и черен пипер.
3.Парченцата от рибата (с премахната кожа) се нареждат върху овкусеното пюре от картофи, което е сложено върху силиконова повърхност.
Няма коментари:
Публикуване на коментар