четвъртък, 20 февруари 2014 г.

Баница със спанак


Продукти:

Тънки кори за баница
Спанак - 1 кг
Сирене - 200 г
Кисело мляко - 300 г
Яйца - 5 бр
Магданоз - 1 връзка
Брашно - 20 г
Сода бикарбонат - 1/2 чаена лъжичка
Олио - 100 мл
Сол на вкус

Начин на приготвяне:

1.Спанакът се задушава в малко мазнина и се добавят останалите продукти.
2.Върху 2 кори в по-широката част се слага от спаначената смес и се завива на руло. Нарежда се в тава с кухненска хартия и се пече на 180 градуса за 35 минути. Поднася се с кисело мляко или заквасена сметана.



Няма коментари:

Публикуване на коментар