вторник, 4 февруари 2014 г.

Магданозени кюфтета с кашкавал






Продукти:

Нарязан магданоз - 3 връзки
Яйца - 4 бр.
Пресен лук - 1 връзка
Прясно мляко - 4 супени лъжици
Брашно - 3 супени лъжици
Настърган кашкавал - 150 г
Сол, черен пипер
Олио за пържене

Начин на приготвяне:

Посочените продукти се смесват и с лъжица се оформят кюфтета, които се пържат в нагорещена мазнина до златисто. Могат да се поднесат с чеснов сос, приготвен от 1:2 майонеза и кисело мляко,  чесън, сол и черен пипер на вкус и нарязана връзка копър.

                                                                       
                                                                      ДОБЪР АПЕТИТ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар