Малини - 300 г
Желатин - 10 г
Захар - 150 г
Крема сирене - 200 г
Бял шоколад - 50 г
Ванилов екстракт - 10 мл
Кокосови стърготини - 50 г
Начин на приготвяне:
1.Малините трябва да кипнат в съд на котлона заедно със 100 мл вода и половината от захарта. Прецеждат се и се разбъркват с ванилия и разтворен желатин.
2.Кокосовите бонбони се оформят от крема сирене, захар, кокосови стърготини и разтопен на водна баня бял шоколад. Те се нареждат в основата на форма, която е покрита с домакинско фолио.
3.Малиновият сос се излива върху бонбоните.
4.Тортата се слага в хладилник за няколко часа и се обръща върху подходящ поднос.
ДОБЪР АПЕТИТ!
Няма коментари:
Публикуване на коментар