неделя, 19 януари 2014 г.

Цветни торбички от палачинково тесто




Продукти:

Яйца - 3 бр.
Прясно мляко - 200 мл
Брашно - 3 супени лъжици
Сол - на вкус
Спанак, накълцан на ситно за зелената торбичка
Сок от домати и червено цвекло за червената торбичка
Куркума за жълтата торбичка
Праз лук
Масло за намазване на формата за печене на палачинките.

Начин на приготвяне:

1.От яйцата, прясното мляко, брашното и солта се прави палачинковата смес. Тя се разделя на 3 части и се оцветява с горните продукти.
2.След като палачинките са готови, те се пълнят с млечна, руска или друга салата и се завързват с праз лук, нарязан на ленти.

Няма коментари:

Публикуване на коментар