неделя, 19 януари 2014 г.

Сусамени пурички




Продукти:

Кори за баница - 1/2 пакет
Яйца - 3 бр.
Сирене - 150 г
Бекон - 150 г
Праз или пресен лук - 1 стрък
Сусам - 2 супени лъжици
Масло - 70 г

Начин на приготвяне:

1.Беконът и лукът се нарязват и се запържват в малко масло. След като се охладят, се разбъркват с намачканото сирене и яйцата.
2.Корите се нарязват на ленти с широчина 10 см. Намазват се с разтопено масло, слага се от плънката и се навиват малки рулца. С четка върху тях се нанася разбит белтък и се поръсват със сусам. Пекат се на 200 градуса за 10 минути. Поднасят се с доматен или друг сос.

Няма коментари:

Публикуване на коментар