събота, 29 ноември 2014 г.
Пиле жулиен с бекон и сметанов сос
Продукти:
Пилешко филе - 400 г
Бекон - 150 г
Кисели краставички - 100 г
Гъби - 200 г
Царевица от консерва - 100 г
Готварска сметана - 300 мл
Топено сирене - 150 г
Горчица - 10 г
Масло - 20 г
Сол, черен пипер
Магданоз
Начин на приготвяне:
1.Пилешкото филе и беконът се нарязват на ивички. Запържват се до златисто в нагорещена мазнина.
2.Добавят се нарязаните кисели краставички и гъби. Заливат се със сметана и се овкусяват с горчица, сол и черен пипер. В края на готвенето ястието се разбърква с масло и нарязано на кубчета топено сирене.
3.При поднасяне се поръсва с царевица и магданоз.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Този коментар бе премахнат от автора.
ОтговорИзтриванеВчера и аз готвих нещо подобно. Много е вкусно!„
ОтговорИзтриванеПоздрави!