неделя, 9 април 2017 г.

Бисквитено руло с ягоди и шоколад






ПРОДУКТИ:

Бисквити с какао - 1 пакет
Маскарпоне - 400 г
Захар - 200 г
Прясно мляко - 200 мл
Ягоди - 300 г
Настърган шоколад - 100 г
Желатин - 15 г
Екстракт от ванилия

Начин на приготвяне:

1.Бисквитите се потопяват в прясно мляко и с тях се покрива основата на правоъгълна тава, която е покрита с кухненско фолио.
2.Маскарпонето се разбива със захарта на хомогенен крем. Добавят се разтвореният според описанието на опаковката желатин, ягодите, ванилията и 50 г настърган шоколад. Сместа се нанася върху бисквитите и с помощта на фолиото се оформя руло. То се поръсва с шоколад и се слага в хладилник за 1 нощ.







ДОБЪР АПЕТИТ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар