понеделник, 21 март 2016 г.
Печено китайско фиде с кашкавал и масло
Продукти:
Китайско фиде - 300 г
Кашкавал - 100 г
Масло - 80 г
Сол, черен пипер
Микс от зеленчуци - броколи, моркови, карфиол, брюкселско зеле
Начин на приготвяне:
1.Фидето се залива с гореща подсолена вода за 15 минути, след което се прецежда и се разбърква с 40 г разтопено масло и настърган кашкавал.
2.Изсипва се в намаслена форма и се пече на 200 градуса за 20 минути до златисто.
3.Нарязаните зеленчуци се задушават в останалото масло и малко зехтин до омекване. Овкусяват се със сол, черен пипер и лимонов сок и се поднасят заедно с печеното фиде.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар