четвъртък, 11 юни 2015 г.

Запечени тиквички със сметана, лапад и моркови






Продукти:

Тиквички - 400 г
Моркови - 100 г
Лапад - 1 връзка
Пресен лук - 1 стрък
Копър - 1/2 връзка
Настърган кашкавал - 100 г
Сол, черен пипер

Заливка:
Готварска сметана - 400 мл
Яйца - 3 бр.
Сол

Начин на приготвяне:

1.Тиквичките и морковите се обелват и се настъргват. Разбъркват се с нарязани лапад, лук, копър и останалите продукти, след което се изсипват в тавичка.




2.Заливат се с добре разбърканата сметанова смес.




3.Пекат се на 180 градуса за 25 минути.




ДОБЪР АПЕТИТ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар