вторник, 3 март 2015 г.

Чушки бюрек






Продукти:

Изпечени чушки - 10 бр.

Плънка:
Сирене - 300 г
Яйца - 2 бр.
Масло - 20 г
Пресен лук, магданоз
Сол, черен пипер

Панировка:
Яйца - 2 бр.
Брашно и галета за овалване

Начин на приготвяне:

1.Чушките се обелват и се изчистват от семките.
2.Сиренето се натрошава и се разбърква с 2 яйца и останалите продукти за плънката, с която се пълнят чушките.
3.Овалват се в брашно, разбити яйца и галета. Пържат се до златисто, а излишната мазнина се отстранява, като се поставят върху кухненска хартия.





                                                                          ДОБЪР АПЕТИТ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар