петък, 7 февруари 2014 г.

Печени шницели от тиквички




Продукти:

Тиквички - 3 бр.
Яйца - 2 бр.
Брашно - 50 г
Кисело мляко - 1 супена лъжица
Сода бикарбонат - 1/3 чаена лъжичка
Копър - 1/2 връзка
Магданоз - 1/2 връзка
Чесън - 1 скилидка
Сол, черен пипер

Начин на приготвяне:

1.Тиквичките се накисват за 1 час в студена вода. Настъргват се и сокът от тях се отстранява.
2.Смесват се с останалите продукти и с лъжица се оформят шницели в тава с кухненска хартия. По желание могат да се поръсят с настърган кашкавал. Пекат се на 180 градуса за 25 минути.

Няма коментари:

Публикуване на коментар