понеделник, 5 януари 2015 г.

Малки омлети с киноа и зеленчуци






Продукти:

Киноа - 150 г
Яйца - 4 бр.
Оризово брашно - 30 г
Магданоз - 1/2 връзка
Настъргани моркови - 2 бр.
Пресен лук - 1-2 стръка
Замразен грах - 150 г
Сол, черен пипер

Начин на приготвяне:

1.Киноата се сварява във вода в съотношение 1:2. Нарязаните магданоз и лук се разбъркват с другите зеленчуци, яйцата, брашното и сварената киноа.




2.Сместа се овкусява със сол и черен пипер и с лъжица се слага директно в нагорещена мазнина.




3.Омлетите се пържат до златисто и се сервират със свежа салата и чеснов сос.




                                                                      ДОБЪР АПЕТИТ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар