четвъртък, 15 януари 2015 г.

Зеленчукова супа с чипс от скариди



Продукти:

Микс от замразени зеленчуци - 300 г
Лук - 1 глава
Картофи - 200 г
Зеленчуков бульон - 1 кубче
Домати - 50 г
Чипс от скариди - 150 г
Масло - 30 г
Магданоз - 1/2 връзка
Сол, черен пипер, фиде

Начин на приготвяне:

1.Картофите се обелват и се сваряват. Лукът се задушава в масло и малко вода, след което се добавят замразените зеленчуци, нарязаните сварени картофи, сол, черен пипер и се налива горещ зеленчуков бульон. Добавят се нарязаните на кубчета домати и чипсът от скариди.


2.В края на готвенето се слага фидето. Супата се поръсва с наситнен магданоз.





Няма коментари:

Публикуване на коментар