понеделник, 21 март 2016 г.

Печено китайско фиде с кашкавал и масло



Продукти:

Китайско фиде  - 300 г
Кашкавал - 100 г
Масло - 80 г
Сол, черен пипер

Микс от зеленчуци - броколи, моркови, карфиол, брюкселско зеле

Начин на приготвяне:

1.Фидето се залива с гореща подсолена вода за 15 минути, след което се прецежда и се разбърква с 40 г разтопено масло и настърган кашкавал.


2.Изсипва се в намаслена форма и се пече на 200 градуса за 20 минути до златисто.


3.Нарязаните зеленчуци се задушават в останалото масло и малко зехтин до омекване. Овкусяват се със сол, черен пипер и лимонов сок и се поднасят заедно с печеното фиде.


Няма коментари:

Публикуване на коментар