четвъртък, 25 януари 2018 г.

Конкильони с кайма и доматен сос



Продукти:

Конкильони (Konchiglioni) - 1 пакет
Кайма - 500 г
Лук - 1 глава
Моркови - 100 г
Домати - 1 консерва
Босилек, риган
Индийско орехче, сол, черен пипер
Кашкавал - 100 г

Начин на приготвяне:

1.Конкильоните се сваряват според указанието на опаковката.
2.Лукът и морковите се настъргват и се задушават в малко мазнина. Добавят се каймата и подправките, след което се слагат и доматите. Ястието се готви до готовност.
3.От доматената смес с лъжичка се пълнят конкильоните, подреждат се в тава и се поръсват с настърган кашкавал.


4.Пекат се на 200 градуса за около 20 минути.



Няма коментари:

Публикуване на коментар