вторник, 17 май 2016 г.

Киноа с челядинки и див лук



Продукти:

Киноа - 150 г
Гъби челядинки - 300 г
Чесън - 2 скилидки
Кашкавал - 150 г
Масло - 50 г
Рикота - 300 г
Яйца - 3 бр.
Див лук, копър
Сол, черен пипер

Начин на приготвяне:

1.Киноата се сварява във вода в съотношение 1:2,5 и се разбърква с настърган кашкавал.
2.Гъбите и чесънът се задушават в масло за няколко минути и се овкусяват със сол и черен пипер.
3.Рикотата и яйцата се обединяват с наситнените лук и копър.
Трите смеси се редуват в намаслени форми за мъфини.


4.Пекат се на 180 градуса за около 15 минути до златисто.



Няма коментари:

Публикуване на коментар