сряда, 22 юни 2016 г.

Чийзкейк с маскарпоне и ягоди



Продукти:

Маскарпоне - 300 г
Кисело мляко - 300 г
Захар - 200 г
Ягоди - 400 г
Лимончело - 15 мл
Бишкоти - 1 пакет
Желатин - 15 г

Начин на приготвяне:

1.Бишкотите се нареждат в тортена форма.
2.Слагат се цели ягоди и се покриват се с крем от разбити крема сирене, кисело мляко, захар, ликьор и разтворен според опаковката желатин.


3.Чийзкейкът се поставя в хладилник за 2-3 часа. Декорира се с половинки от ягоди, листа от мента и оцветени кокосови стърготини, които се заливат с желиран сок.


4.Отново се поставя на хладно и след като желираният сок стегне, чийзкейкът внимателно се изважда от формата и хартията се отстранява.



Няма коментари:

Публикуване на коментар