събота, 5 май 2018 г.

Хрупкави пилешки филета



 ПРОДУКТИ:

Пилешки филета - 500 г

Марината:
Kисело мляко - 50 г
Чесън - 1 скилидка
Лимонов сок - от 1/2 лимон
Соев сос - 15 мл
Риган, чубрица
Сол, черен пипер

Панировка: яйца - 2 бр, настърган кашкавал - 200 г, галета - 30 г, сол и черен пипер.

Начин на приготвяне:

1.Филетата трябва да престоят в маринатата 1 час. След това се овалват в галета, потопяват се в разбити яйца и отново в галета.
2.Нареждат се в тава, която е покрита с пергаментова хартия и се поръсват с настърган кашкавал.


3.Пекат се на 200 градуса до златисто.


Няма коментари:

Публикуване на коментар