понеделник, 22 юни 2015 г.

Кошнички от бекон с яйца и зеленчуци





Продукти:

Бекон
Зеленчуци по избор - лук, чушки, моркови и др.
Яйца
Настърган кашкавал
Сол, черен пипер

Начин на приготвяне:

1.Лентички от бекон се нареждат в малки формички за мъфини.




2.Лукът, чушките и морковите се нарязват и се задушават в олио и малко вода до омекване. Овкусяват се със сол и черен пипер и се разпределят в кошничките от бекон. Поръсват се с настърган кашкавал.
3.Зеленчуците се покриват с яйца и се пекат в предварително загрята фурна на 200 градуса за 10 минути под алуминиево фолио.




ДОБЪР АПЕТИТ!

Няма коментари:

Публикуване на коментар