Продукти:
Черни дървесни гъби
Консервирани бамбукови филизиМорков, червена и зелена чушка
Кълнове от соя
Пресен лук, магданоз
Настъргана лимонова кора
Соев сос
Сол, черен пипер
Зехтин за готвене
Кори за баница
Начин на приготвяне:
1.Гъбите се измиват и се накисват в хладка вода до омекване.
2.Морковът и чушките се нарязват на ивици и се задушават в зехтин и малко вода. Добавят се сол и черен пипер. В края на готвенето зеленчуковата смес се разбърква с гъби и нарязани бамбук, пресен лук и магданоз. Поръсват се със соев сос, настъргана лимонена кора и кълнове от соя.
3.Тестените кори се изрязват на квадрати и върху тях се подреждат зеленчуците. Завиват се на рулца, които се пържат до златисто. Излишната мазнина се отстранява върху кухненска хартия.
4.Поднасят се топли и хрупкави с доматен, чеснов или друг вид сос.
Начин на приготвяне:
1.Гъбите се измиват и се накисват в хладка вода до омекване.
2.Морковът и чушките се нарязват на ивици и се задушават в зехтин и малко вода. Добавят се сол и черен пипер. В края на готвенето зеленчуковата смес се разбърква с гъби и нарязани бамбук, пресен лук и магданоз. Поръсват се със соев сос, настъргана лимонена кора и кълнове от соя.
3.Тестените кори се изрязват на квадрати и върху тях се подреждат зеленчуците. Завиват се на рулца, които се пържат до златисто. Излишната мазнина се отстранява върху кухненска хартия.
4.Поднасят се топли и хрупкави с доматен, чеснов или друг вид сос.
Няма коментари:
Публикуване на коментар