Продукти:
Сварено пилешко месо - 500 г
Сварени картофи - 200 г
Тиквички - 150 г
Пресен лук - 1/2 връзка
Яйца - 1 бр.
Магданоз - 1/2 връзка
Сол, черен пипер
Настърган кашкавал - 100 г
Начин на приготвяне:
1.Описаните продукти се смилат с миксер и се разбъркват с настърган кашкавал.
Сварени картофи - 200 г
Тиквички - 150 г
Пресен лук - 1/2 връзка
Яйца - 1 бр.
Магданоз - 1/2 връзка
Сол, черен пипер
Настърган кашкавал - 100 г
Начин на приготвяне:
1.Описаните продукти се смилат с миксер и се разбъркват с настърган кашкавал.
2.Оформят се малки кюфтенца, които се изпържват по няколко минути от всяка страна до златисто. Излишната мазнина се отстранява върху кухненска хартия.
ДОБЪР АПЕТИТ!