Продукти:
Тиква - 2 кг
Червени боровинки - 100 г
Сухи сини сливи - 100 г
Стафиди - 100 г
Сушени кайсии - 100 г
Ябълка - 1 бр.
Начупени орехи - 100 г
Канела
Мед - 30 г
Ром - 15 мл
Настъргана лимонова кора
Захар - 100 г
Галета - 30 г
Начин на приготвяне:
1.Тиквата се изчиства от семената.
2.Нейната вътрешност се облива с карамелизирана захар и се поръсва с галета.
3.Нарязаната ябълка и сухите плодове се разбъркват с останалите продукти и трябва да престоят около 30 минути, за да поемат ароматите. С плодовата смес се пълни тиквата.
Няма коментари:
Публикуване на коментар