Продукти:
Белтъци - 4 бр.
Захар - 80 г
Лимонена киселина - 1 щипка
Разтопен черен шоколад - 200 г
Разтопен бял шоколад - 50 г
Сладкарска сметана - 200 г
Масло - 30 г
Ром - 1 супена лъжица
Начин на приготвяне:
1.Белтъците, захарта и лимонената киселина се разбиват на сняг. Върху кухненска хартия се очертават кръгове и на обратната страна на хартията с пош те се запълват с белтъчната смес. Сушат се на 80 градуса за 3 часа. Намазват се с бял шоколад, за да не омекнат от шоколадовия крем.
2. Сметаната, черният шоколад, маслото и ромът се разбъркват добре. Шоколадовият крем се шприцова върху целувчените блатове. За по-добър вид се поръсва с малко пудра захар.
ДОБЪР АПЕТИТ!
Няма коментари:
Публикуване на коментар