Продукти:
Тънки кори за баница - 4 бр.
Масло - 40 г
Захар - 50 г
Сладкарска сметана - 300 мл
Лимонов сок от 1/2 лимон
Боровинки - 150 г
Червен касис - 150 г
Малини - 150 г
Пудра захар за поръсване
Начин на приготвяне:
1.Корите се намазват с разтопено масло и с лъжица върху тях се поръсва захар. Слагат се една върху друга и се изрязват малки правоъгълници. Пекат се в тава с кухненска хартия за 10 минути при 180 градуса до златисто.
2.Върху правоъгълниците се шприцова разбита сметана с лимонов сок и се нареждат плодовете. Пастичките се поръсват с пудра захар.
Тънки кори за баница - 4 бр.
Масло - 40 г
Захар - 50 г
Сладкарска сметана - 300 мл
Лимонов сок от 1/2 лимон
Боровинки - 150 г
Червен касис - 150 г
Малини - 150 г
Пудра захар за поръсване
Начин на приготвяне:
1.Корите се намазват с разтопено масло и с лъжица върху тях се поръсва захар. Слагат се една върху друга и се изрязват малки правоъгълници. Пекат се в тава с кухненска хартия за 10 минути при 180 градуса до златисто.
2.Върху правоъгълниците се шприцова разбита сметана с лимонов сок и се нареждат плодовете. Пастичките се поръсват с пудра захар.
Няма коментари:
Публикуване на коментар