Продукти:
Кайма - 500 г
Яйца - 1 бр.
Газирана вода - 100 мл
Хляб - 1 филия
Лук - 2-3 глави
Кимион - 1 щипка
Чубрица
Сол, черен пипер
Чушки - 2-3 бр.
Моркови - 2 бр.
Олио - 2 - 3 супени лъжици
Начин на приготвяне:
1.Каймата се замесва с нарязана на ситно глава лук, 1 филия хляб (размекната в газираната вода), 1 яйце и подправките.
2.Оформят се кюфтета, които се нанизват на дървени шишчета заедно с нарязаните и овкусени с олио, сол и черен пипер зеленчуци. Ако останат зеленчуци, се нареждат около кюфтетата. Пекат се в тава с кухненска хартия при 200 градуса за около 15 - 20 минути.
ДОБЪР АПЕТИТ!
Няма коментари:
Публикуване на коментар