петък, 11 юли 2014 г.

Торбички с яйца и сирене




Продукти:

Бутер тесто - 1 кора
Яйца - 3 бр.
Сирене - 300 г
Разтопено масло - 15 г

Начин на приготвяне:

1.От тестената кора с метален ринг се изрязват кръгчета.


2.Във всяко кръгче се слага от плънката, приготвена от 2 яйца и 1 белтък и останалите продукти.


3.Краищата се свиват и се завързват с изрязани ленти от лук. Торбичките се поставят в тава с кухненска хартия.


4.Намазват се с жълтък и се пекат на 180 градуса за 15 минути.

2 коментара:

  1. Много са симпатични, лесни за приготвяне и вкусни! Чудесна идея!
    Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  2. Правила съм ги с кайма, лук и подправки и също се получават много вкусни. Те са подходящо предястие за гости.

    ОтговорИзтриване