tag:blogger.com,1999:blog-985426639943309515.post38689595325719426..comments2023-08-19T18:47:32.080+03:00Comments on Кулинарни рецепти : Пестил с праскови, моркови и карамелT.Kovachevahttp://www.blogger.com/profile/08976843172867395502noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-985426639943309515.post-47355412424698605232017-11-15T10:59:44.224+02:002017-11-15T10:59:44.224+02:00Здравейте, Траяна! ...Здравейте, Траяна! Карамелът става мек, когато се добави повече сметана, а тук тя е 400 мл. Рецептата може да включи и 50 г царевичен или глюкозен сироп.T.Kovachevahttps://www.blogger.com/profile/08976843172867395502noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-985426639943309515.post-72958200569854000882017-11-05T18:47:23.986+02:002017-11-05T18:47:23.986+02:00Здравейте,как се прави карамел ът мек?Здравейте,как се прави карамел ът мек?traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.com