събота, 3 ноември 2018 г.

Хрупкави карамелени корички с ядки без захар



ПРОДУКТИ

Без захар:
                             
Изомалтулоза - 100 г
Кокосово масло - 20 г
Сол - 1 щипка
Ядки - 100 г

С кристална захар:
Захар - 130 г
Масло - 70 г
Сол - 1 щипка

Ядки - орехи, бадеми и др.

Начин на приготвяне на двата вида карамел:

1.Ядките се запичат и се натрошават.
2.Захарта и маслото се карамелизират и се изливат върху силиконова повърхност на тънък пласт.
3.Карамелът се поръсва с ядки и се начупва на парченца.


Карамелените корички са хрупкави, изключително вкусни и много лесни за приготвяне.


Няма коментари:

Публикуване на коментар